Living Screen House

A new house in Bondi Beach that’s primary aims were to be both a private retreat for the family of 5 while at the same time allowing enough open space to make impromptu entertaining possible.

Founded on screw piles and a concrete base, the two-storey structure above was primarily framed in structural timber (being exposed in many situations). Having the swimming pool constructed from a steel frame with perspex paneling allowed it to function as if it was part of the main internal family living area.

Awards

  • Winner of a Good Design Award 2018
  • Finalist in World Architecture Festival – House Completed Buildings 2017
  • Shortlisted in Houses Awards 2017

Need a quote for your project?

We’d love to know more about your project and how we can help.
Get in touch with us today for a chat with one of our friendly team members.