East Sydney Early Learning Centre

Adaptive re-use of this existing three storey building in Surry Hills to incorporate a new childcare facility and community space, including new outdoor spaces and link bridge to outdoor play area in adjacent site.

The project involved the gutting of the existing industrial brick building and construction of new internal concrete floors with exposed off form concrete, internal timber ‘pods’, structural glazing and stainless steel mesh. Extensive use of finely designed steelwork to existing building openings and balustrades/fences around adjacent playground and linking bridge.

Awards

  • AIA National Awards: Daryl Jackson Award for Educational Architecture, 2017
  • World Architecture Festival: School – Completed Buildings – Winner, 2017

Need a quote for your project?

We’d love to know more about your project and how we can help.
Get in touch with us today for a chat with one of our friendly team members.